JÁTÉK! - Adventi kalendárium

A játék időtartama: 2022. 11.27 – 2022.12.17.

Sorsolás: 2022.12.18. vasárnap 14.45h

Nyeremény: 5 db Mosolyra Hangolók műsoros pendrive,

melyet a játékban résztvevők között sorsolunk ki, és a nyertesekhez el is juttatjuk majd, hogy bekerülhessen a karácsonyfa alá, az ajándékok közé.

Mosolyra Hangolók – Adventi kalendárium játék

(játékszabályzat - játékleírás)

A játék időtartama: 2022. 11.27 – 2022.12.17.

Sorsolás: 2022.12.18. vasárnap 14.45h

Nyeremény: 5 db Mosolyra Hangolók műsoros pendrive,

melyet a játékban résztvevők között sorsolunk ki, és a nyertesekhez el is juttatjuk majd, hogy bekerülhessen a karácsonyfa alá, az ajándékok közé.

Ki vehet részt a játékban?

A játék a Mosolyra Hangolók Facebook, és Instagram oldalán érhető el. Bárki részt vehet a játékban, akiknek van közösségi profilja, és aki a kiírásnak megfelelően, fényképes hozzászólásban megmutatja valamelyik közösségi csatornánkon keresztül a kiírt feladatot.

Leírás:

Az Adventi időszakra a Mosolyra Hangolók is készült egy kis kedvességgel.

Összegyűjtöttünk néhány olyan közös programot, amelyeket megvalósítva biztosan színes lesz az adventi várakozás időszaka.

A programok ingyenesek, vagy kis költségvetésűek, így leginkább Rátok, a gyermekeitekre, a családotokra van szükség a megvalósítás során.

A játék időtartama alatt minden reggel 7 órakkor kinyitjuk az aznapi adventi ablakot, és kitesszük a közösségi oldalainkra, hogy már reggel meg tudjátok beszélni a gyerkőcökkel aznap délután, vagy este közösen csinálni.

A játékban úgy tudtok részt venni, hogy az adott feladat képe alá (Játék – Adventi kalendárium 2022 nevű albumban fent lesz az összes feladat majd) hozzászólásban küldtök egy fotót arról, ahogyan éppen azt az adott feladatot csináljátok.

Annál nagyobb eséllyel indultok, minél több feladat alá mutatjátok meg fényképes hozzászólásban, hogy teljesítettétek.

Ahány megfelelő kommented lesz a játék végéig valamelyik közösségi oldalunkon, annyiszor kerül bele a neved a sorsolós kalapba.

Fontos! Egy feladat teljesítéseként egy embertől, csak egy érvényes hozzászólást tudunk elfogadni. Esélyt növelni tehát úgy lehet, ha több nap feladatás is teljesítitek, és kommentelitek.

Viszont, a játék időtartama alatt bármikor lehet kommentelni, akár visszafelé is. Tehát, ha valamire adott napon nem jutott idő, akkor utólag is be tudjátok pótolni.

A feladatokat, programokat igyekeztük úgy összeállítani, hogy valóban megvalósíthatóak legyenek.

A feladatokat mi is meg fogjuk majd csinálni, és meg is mutatjuk majd nektek.

Naptárunk célja, hogy egy pillanatra valóan megálljunk az év végi rohanásban, és a gyerkőcökkel töltsünk egy kis minőségi időt, amire majd szívesen emlékeznek vissza és szorosan kötik az ünnepi készülődéshez.

Ha pedig mindezt kommenteken keresztül megosztjátok velünk is, akkor még egy játékban is részt tudtok venni!

 

A játékban résztvevők adatait (Név) csak a sorsolás napján összesítjük, a sorsoláshoz használjuk fel. A nyertesek kiértesítése után pedig töröljük az adatösszesítőnkből.

Játékunkat a Facebook és az Instagram oldalunkon keresztül, de a Facebook-tól és az Instagram-tól függetlenül játsszuk.

„A Facebook és az Instagram teljeskörűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook és az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz és az Instagramhoz.”